Bestellen? 073-­5217456

  • Bestellen bij De Molenhoek
  • Snacken bij De Molenhoek
  • Gezellig zitten bij De Molenhoek
  • Blik in de zaak bij De Molenhoek

OOK SUSHI OP HET MENU BIJ DE MOLENHOEK!

Vanaf heden staat er ook Sushi op het menu bij De Molenhoek. Je kunt bij ons telefonisch Sushi en andere kleine gerechtjes bestellen, op tel. 073 521 74 56.

Je kunt kiezen uit door ons samengestelde Sushi menu's met bijvoorbeeld Nigiri, Gunkan, Maki sushi, Temaki of Sashimi. Verschillende variaties zijn mogelijk, verschillende hoeveelheden voor een vaste prijs. Zie hieronder in ons Sushi menu.

molenhoek afhaal A4 ak 2

 

STEL ZELF JE FAVORIETE SUSHI MENU SAMEN!

Je kan ook zelf je favoriete sushi uitkiezen van Sushi menukaart deel 2 met keuze uit Nigiri, Gunkan, Maki, Temaki of Sashimi. Geef dan duidelijk aan ons door hoeveel van welk nummer en hoeveel je bestellen wilt. 

molenhoek afhaal A4 vk

Vacature

Ben je op zoek naar een (bij)baan? Houd je van hard werken? Ben je 16 jaar of ouder? Heb je zin om te werken in een gezellig team in een leuke omgeving en met de mogelijkheid te eten voor of na het werken? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers voor in ons cafétaria en lunchroom. Het werk is op part-time basis en het spreekt voor zich dat je ook beschikbaar moet zijn in de weekenden en feestdagen. Vul hieronder het formulier in, en we nemen spoedig contact met je op!
Verplichte invoer!
/ / Verplichte invoer!
Verplichte invoer!
Verplichte invoer!
Verplichte invoer!
Verplichte invoer!
Verplichte invoer
Verplichte invoer!
Invalid Input